Friday, 15 July 2011

order2 dulu

ni order2 sebelum tempahan ditutup aritu

time tu mls gile nak hapdet blog

ada lagi sebenarnya..tapi lupa lak duk dalam folder mana satu

huhu






6 comments:

Mizz Coki said...

awak guna template apa ya untuk abjad? sangat sweet lah ABC awak..

Cityiklan said...

Get Free Dofollow Linkback From Us!

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

UMMI FARIS HAIKAL said...

copper black yang =)

ibubahia said...

salam..nak tanye,mana awak dapatkan headband plain for baby tu?yg sy jumpa kt kedai headband plain ni just untuk orang dewasa je,saiz besar sikit.awak guna yg tu ke?

UMMI FARIS HAIKAL said...

ye yang..boleh jait je kalo nak kecikkan =)

Ibu Anita said...

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK-> BOCORAN 4d 5d 6d