order dibuka utk item terpilih shj..

sila email utk kepastian :

sweetwannurshoppe@gmail.com

tq

Thursday, 31 December 2009

selamat tahun baru 2010

hepi new year semua!!!

tp x berapa nak hepi la di tahun baru yg bakal menjelma beberapa jam je lagi ni...


nape??
.
.
.
.
INTERNET PROBS!!
.
.
ya, sy pakai stremyx..tp awal bulan 12 ari tu sy pindah rumah, so stremyx pun kena pindah n tukar alamat..x leh nak potong lagi coz x cukup stahun lagi..huhuhu...ingatkan bila dah pindah boleh la potonggg je kan..tp nehi..nehi..nehiiii..n silap sy jugak b4 nak p settle ngan TM aritu, sy p beli dulu celcom broadband..skang ni broadband tu dah bertuan baru a.k.a my sis yg study kat maktab..so, terpaksa la bersiaran dari cc jap dulu..

nape kasi adik?
.
.
sbb x larat lorr nak byr dua2 skali..stremyx lagi..broadband lagi..huhu..tp bulan 5 nanti akan ku rembat balik dari adikku..masa stremyx dah potong la kan...
.
.
yg jd masalahnya skang ni..stremyx kat umah ni x jln2 lagi..jjnji nak datang tgk, tp x sampai2..bil dapat cam biasa..free2 je diorang dapat..

apa aku merapu ni pun taktau la..rasa cam ayat yg tunggang terbalik je..x syokla menaip kat cc..

so, kalo skang ni sy jrg hapdet ke,lambat reply email korang ke..mintak sorry bebanyak ye ...

papehal , leh sms ke 017-6956506..






Tuesday, 29 December 2009

bookmarks

1 utk adikku, 1 utk anak buah ku, 1 lagi utk anak buah ku jugak..

adikku

anak buahku

anak buahku

Monday, 28 December 2009

FOR BABY ZIYAD

ini je sempat saya jahit utk baby Ziyad...huhuhu..beberapa jam b4 bertolak ke Teluk Intan..tunggu kami baby Ziyad, kami datang nak jenguk kamu yang baru keluar melihat dunia..


close-up

Sunday, 27 December 2009

FRIDGE MAGNET-ORDERED BY NOORHIDAYAH

tqvm noorhidayah


PINK DSLR KEYCHAIN - ORDERED BY NAEMA

TQVM NAEMA

Friday, 25 December 2009

ice-cream picture frame

i love pink so much!!!

close-up cket...

Thursday, 24 December 2009

HP CASING UTK ALIF

wah..bertui-tubi pulak entry aku kali ni...ni bila dah rajin mmg akan jadi cenggini..kalo x..jgn harap blog aku ni nak bernafas..kuang..kuanggg!!

okeh, kali ni nak cite pasal HP CASING--requested by Alif (anak buah aku)
kesian kat dia, aku buat la jugak..upah temankan aku time hubby p kursus 2 minggu lepas..hehehe

ni bahagian depan (front elevation)
ok la kan utk budak lelaki..hehe


ni pula side view...


and lastly, back view...tempek nama alif lagi kat situ..haiii..dari jauh dah tersenyum alif nengok ni..hehehe

Wednesday, 23 December 2009

MANCHESTER UNITED!!

ni pula requested drp peminat MU..(hubbyku, anak buah n BIL)
lepas diorang tgk keychain yang aku buat utk Raja Ila tempohari..


ni bahagian belakangnya
hubby n BIL nak gantung kat kereta (back side mirror)
yang alif anak buah ku plak minta jadikan keychain


FRIDGE MAGNET-ORDERED BY ZARINA

actually, dah lama dah FM ni sampai ke tangan tuannya..aku pulak yang terlambat tempek kat sini..maklumlah bila virus M menyerang, satu keje pun mmg mls nak buat..haiissshhh!!!pi jauh2 ko virus M!!

TQVM ZARINA!!

HADIAH UTK PEMENANG!!


Kepada para pemenang giveaway anjuran wannur iaitu QASEH KITA, NUR AQILAH DAMIA, ROBIAH MAHMUD DAN AMANINA KOLEKSI...hadiah anda ada dibawah ini..boleh pilih tp bersyarat ye..

HADIAHNYA:

1. HAIRCLIP -pilih mana-mana hairclip yang anda suka (sepasang/design shj).
ada dua saiz 5.5cm dan 7cm

yang kat atas ni saiz 7cm(length)
NO.4-NUR AQILAH DAMIA
NO.2-ROBIAH
NO.3-AMANINA KOLEKSI
NO.1-QASEH KITA


ini pula saiz 5.5cm(length)


2. FRIDGE MAGNET @ KEYCHAIN- pilih mana-mana dua items (campur2) di bawah yang anda suka (bermula dari polkadot cakes, patricks, pencils & bees)

contoh : Saya pilih polkadot cake fm (A) & patrick (FM1)


POLKADOT CAKE FRIDGE MAGNET
A-ROBIAH
B-AMANINA KOLEKSI
E-AMANINA KOLEKSI
C-QASEH KITA
D-QASEH KITA

PATRICK FRIDGE MAGNET (FM) & KEYCHAIN
PATRICK FM1-NUR AQILAH DAMIA
PATRICK FM2-ROBIAH


PENCIL KEYCHAIN


BEE KEYCHAIN
BEE FM-NUR AQILAH DAMIA


3. HADIAH MISTERI!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ditentukan oleh juri:
siapa???

suamiku...ZULKEEFLI

1. QASEH KITA - pink brooch
2. NUR AQILAH DAMIA - 2 botol ODP
3. ROBIAH MAHMUD - blue brooch
4. AMANINA KOLEKSI - 2 botol ODP



TERIMA KASIH SEMUA!!!

Tuesday, 22 December 2009

SIAPA YANG BERTUAH???

Alhamdulillah, akhirnya tamat sudah giveaway ni...dan ramai yang menyertainya..91 orang semuanya. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang menyertainya.

keputusannya ditentukan melalui cabutan oleh anakanda ku yang tersayang "FARIS HAIKAL".
seronok dia leh kacau2, gaul2 kertas tu..pastu satu2 dia bg ummi..hehehe
then, dia mintak balik..huhuhu..x dpt la den nak snap nama2 yang bertuah tu satu2 oleh kerana kalut dengan budak kecik ni..tp x pe, sy tetap salin dan ingat siapa yang bertuah tu..

ni la cik FARIS HAIKAL..dengan muka nakal n geram semacammmm.....huurrrrmm..

okeh..x yah bebel panjang lagi..buat senak perut yo...kita tengok siapa yang bertuah itu..

jenggg....jenggggggg....

bagi kategori A (bloggers)
.
.
.
.
.
.

.
.
.
QASEH KITA
.
.
.
.
dan.
.
.
.
.
.
.
.
NUR AQILAH DAMIA
.
.
.
.
.
bagi kategori B (email)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ROBIAH MAHMUD
.
.
.

dan
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
AMANINA KOLEKSI
.
.


tahniah diucapkan kepada yang bertuah..pada yang x bertuah, insyallah boleh cuba lagi nnti, kalo ada rezeki sy akan buat lagi giveaway ni...insyaallah...

hadiah akan diupload selepas ini....(hadiah akan dipilih oleh para pemenang berpandukan syarat2 yang ditetapkan)

pada QASEH KITA, NUR AQILAH DAMIA, ROBIAH MAHMUD & AMANINA KOLEKSI sila emailkan nama, alamat & no.tel ke sweetwannurshoppe@gmail.com



Monday, 21 December 2009

SWEET WANNUR & COMEL BERGAYA GIVEAWAY!

sticky mode entry!!
entry baru sila scroll down ye

Salam semua...

alhamdulillah, wannur dengan berbesar hati mengadakan giveaway utk kali ke-2 bersempena dengan 3rd anniversary perkahwinan wannur & suami (30 Nov),
dan juga bersempena pembukaan kedai baru wannur iaitu COMEL BERGAYA!!

KATEGORI PENYERTAAN:

Kategori A --> sesiapa yang ada blog (bloggers);

1. jadi follower SWEETWANNURSHOPPE dan COMEL BERGAYA!!
2. link kan kedua-dua blog ini di blog list anda
3. buat entry ttg giveaway ini
4. tinggalkan comment di sini beserta link anda

Kategori B --> bagi sesiapa yang tiada blog;

1. jadi follower SWEETWANNURSHOPPE dan COMEL BERGAYA!!
2. emailkan ttg giveaway ini kpd 5 orang dan di CC kpd sweetwannurshoppe@gmail.com
3. tinggalkan comment di sini beserta email anda

HADIAHNYA:

2 cabutan hadiah untuk kategori A
&
2 cabutan hadiah untuk kategori B

*hadiahnya terdiri drpd barangan dr sweetwannurshoppe beserta hadiah misteri sumbangan comel bergaya!!

CLOSE DATE:
20 DECEMBER 2009 (at 12.00 noon)


TQ & GUD LUCK!!

Saturday, 19 December 2009

TINGG TONGGGGG!!!!UPDATE - PESERTA GIVEAWAY

Update senarai peserta setakat ini....penyertaan terbaru akan di update dari masa ke masa..

sila check penyertaan anda sama ada tersenarai atau tidak, jika tidak sila maklumkan sy melalui shoutbox ye..tq

KATEGORI A:

1. atiqah
2. fatihah
3. d'cottage craft inahaiqal
4. farahanisazwan
5. cik ct payung
6. aishah mega hasz
7. syakila
8. inasepi
9. inahasan
10. anin
11. nafira
12. anamarza
13. mama hakimi
14. ibu_arifa
15. nea flerida
16. de gadiz
17. ross
18. kakngah
19. ieyza
20. mama darwisya
21. mama zharfan
22. fawa
23. mama_auni
24. siti nurkhijah
25. mrs. ndru
26. taufidris
27. zie fauzi
28. juniza
29. ogy
30. nur, nura, nurad, yani
31. yanna
32. siti sifir10
33. anne
34. cida_dell
35. nurshah family
36. hasleena
37. qaseh kita
38. ratu salju
39. adD
40. irisarissa
41. liwaniel
42. lisa vs khusairi
43. arni nasir
44. ezy eizyanie
45. ieda luv sham
46. oya
47. aimy
48. az
49. mama balqis
50. emilia
51. *wink wink*
52. ayu arjuna bigoshh
53. miemiey
54. cikgu anie
55. butterfly
56. chempaka
57. kinsyakrn
58. miss lina
59. fieza-mamacun
60. srikandi firdaus (fyka)
61. rien
62. sofiyy
63. iefa design
64. zai kulim
65. segalanyer kuterima (kinah)
66. atie@ejay
67. ummi nani
68. nur aqilah damia
69. izan cute
70. orkid desa
71. adiella
72. mama aqish
73. mama azie
74. salina
75. zhaslin
76. aqis090209
77. syafawati noorhafizah
78. nurul + nordin
79. faye
80. yaya
81. siti
82. saidila abdul rahman
83. sherry
84. ibu ayra

KATEGORI B:

1. ayu amin
2. ummi dania
3. amanina koleksi
4. roziatul hasmat
5. fatimah ismail
6. robiah mahmud
7. amy amy

Thursday, 3 December 2009

KEYCHAIN BERANGKAI AGAIN!!>>ORDERED BY RAJA ILA

Raja Ila nak wat surprise besday gift utk sis dia yg keje misi..
mmg kakak yg sgt baik..hepi la adik2nya selalu dpt surprise gift from her kannn...
boleh x nak jd adik awak jugak Raja Ila??kikikiki...

ni pulak Raja Ila nak surprise utk kwn2nya iaitu Icik & Nani
moga2 diorang sume suke la ye!!!
kamu semua hepi, sy lagi hepi!!

mekasih yg x terhingga buat Raja Ila..selalu bg sy mcm2 idea utk buat benda2 ni..
lebiuuuuuuuu!!!!

Tuesday, 1 December 2009

ORDERED BY RAJA ILA AGAIN!!

Raja Ila nak buat surprise utk adiknya-Raja Shafiq, dia minta sy buatkan jersey MU skali dengan kasut dan bola..katanya utk gantung kat kereta..so, inilah hasilnya..

mmg seorang kakak yang sgt baik..tau nape? dia sgt suka buat surprise utk adik2nya n termasuk jugak suami n kwn2..ada dua lagi ordernya yang sy tgh siapkan skang ni..

TQVM to Raja Ila!!!

**psssttt..hubby sy sgt berkenan dgn MU jersey ni..dia minta sy buatkan jugak utk dia..dia mmg fanatik MU!!
**pssttt lagik...adik & anak sedara sy pun nak jugak!!!tgk kalo sempat sy buatkan utk diorang semua..

ORDERED BY EMELIA

Thanks to emelia...lia order keychain berantai (luv, rumah, tag name & kete) dan juga hairclips..
tp gambar yang sy snap ni x best pulak nak nengoknya..huhuhu..

tag name

hairclips