Thursday, 31 December 2009

selamat tahun baru 2010

hepi new year semua!!!

tp x berapa nak hepi la di tahun baru yg bakal menjelma beberapa jam je lagi ni...


nape??
.
.
.
.
INTERNET PROBS!!
.
.
ya, sy pakai stremyx..tp awal bulan 12 ari tu sy pindah rumah, so stremyx pun kena pindah n tukar alamat..x leh nak potong lagi coz x cukup stahun lagi..huhuhu...ingatkan bila dah pindah boleh la potonggg je kan..tp nehi..nehi..nehiiii..n silap sy jugak b4 nak p settle ngan TM aritu, sy p beli dulu celcom broadband..skang ni broadband tu dah bertuan baru a.k.a my sis yg study kat maktab..so, terpaksa la bersiaran dari cc jap dulu..

nape kasi adik?
.
.
sbb x larat lorr nak byr dua2 skali..stremyx lagi..broadband lagi..huhu..tp bulan 5 nanti akan ku rembat balik dari adikku..masa stremyx dah potong la kan...
.
.
yg jd masalahnya skang ni..stremyx kat umah ni x jln2 lagi..jjnji nak datang tgk, tp x sampai2..bil dapat cam biasa..free2 je diorang dapat..

apa aku merapu ni pun taktau la..rasa cam ayat yg tunggang terbalik je..x syokla menaip kat cc..

so, kalo skang ni sy jrg hapdet ke,lambat reply email korang ke..mintak sorry bebanyak ye ...

papehal , leh sms ke 017-6956506..






1 comment:

fndrocka said...

streamyx dah ada..broadband pun dah ada..bila nak guna p1wimax lak??kemudian boleh bukak cyber cafe kat rumah.